JEG KOM OVER!

Hei dere! Da er jeg vel hjemme etter innholdsrik dag. Startet dagen med å komme over en KJEMPE terskel, nemlig dørterskelen på treninga. Siden jeg brakk beinet har denne høsten gått med til å hompe på krykker fremfor å trene, kjedelig. Men i dag fikk jeg plutselig ånden over meg og dro meg selv ut. Hurra! Klapp på skulderen Anine.

Etter en lett økt så tok jeg turen til Neptune Home i Vestby for å planlegge et event vi skal ha lørdag 21. november. Det blir SÅ gøy! Mer info om det kommer i morgen. Hadde vært hyggelig å se mange av dere der! 😉 Som dere sikkert husker så var jeg i London med Neptune i sommer, vi tittet blant annet på julekolleksjonen som er i butikk nå. Så mye fint! Er ikke dette bilde fra showroomet i London bare noe av det søteste? Ja takk til et badekar fullt med presanger og juletre! 🙂

juletre

En fantastisk dag for meg! Har dere hatt en ekstra fin dag i dag dere også?

Vi sees bittelitt senere, nå trenger jeg å kose litt med Emmagull. ♥

Kos dere så lenge!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *