FINT HUS, MEN INGEN HJEMME

Goood morgen dere! Opp og hopp! 

Det er første gang jeg har kommet meg opp av senga før 07.00 på evigheter. Jeg har til og med fått på meg treningstøy, laget en kopp med sironvann og luftet Copper. Not bad!

I dag gjelder det å være effektiv. Har to events og en butikkstyling, tjoho! Følg med gjerne på snap for glimt av dagen hvis dere vil, aninevonkrogh. I morgen får jeg besøk av noen med filmkamera, så mellom slagene i dag håper jeg at jeg rekker en tur hjemom for å gjøre siste finish før de kommer. Spennende!

Jul, jul og atter jul! Nissen har vært her en tur allerede ser det ut som. Gavesekken har værtfall havnet her. Ja, det kan se ut som fruen i huset er godt i gang med gavene, men det er hun alså ikke. Alle pakkene er tomme. Fint hus, men ingen hjemme! Hvem har vel ikke et tyvetalls med dummies hjemme? Helt normalt det… 🙂 Vel…

gaver

Nei dere, jeg får vel vekke jentene jeg.

Ha en super torsdag!

Klem Anine

0 Comments

  1. Denne gavesekken er så fin!! Vet du om noen som selger like julestrømper? 🙂

    1. villavonkrogh

      Ja, Moodies i Asker har helt like. 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *