JULESTYLING, EN HYLLEST TIL RØD JUL OG FREDDE.

God kveld i stua.

I dag har jeg gjort noe av det jeg liker best, nemlig å style jul til julemusikk i vakre butikklokaler. Denne gangen i Vestby hos Neptune Home. Som nevnt tidligere så skal vi ha et event der på lørdag, Annette & Christian Thorsbye og jeg. Vi har fått style hver våre rom, heldige meg fikk favorittrommet Henley. Dette kjøkkenet er bare noe av det vakreste jeg har sett. Ved siden av Neptunes Suffolk kjøkken, som jeg har lyst på nytt kjøkken!

neptune home christmas

Denne stylingen er faktisk en aldri så liten hyllest til min kjære Fredde som ikke får rød jul hjemme, men på lørdag skal han få nyte sin røde jul noen timer. Synes det ble ganske så koselig om jeg får si det selv. Bordet er dekket med kun interiør fra Neptune Home, er ikke innpakkingspapiret bare hællandussen?

henley xms

De nye lampene over kjøkkenøya er en av mine favoritter. Annette, Christian og jeg har satt “blogger choise” tags på våres absolutte favoritter. Var nesten litt vanskelig å velge, er så mye fint!

neptune christmas

Denne inspirerende dama får jeg jobbe med! Weeee! Annette er og har vært et forbilde i mange år, bare digger stilen til ekteparet Thorsbye.

35

Annettes styling er en hyllest til fest. Glam og natur i skjønn forening, helt nydelig!

Sist men ikke minst så har vi Christian som hadde tatt med seg masse granbar fra skogen sin. Han skal servere alle besøkende gløgg på lørdag. Annette og jeg skal bare mingle og kose oss.

4565

Bildene av Annette og Christian er lånt fra deres blogg som dere kan se HER.

neptune event

Håper vi sees på lørdag!

Ha en fortsatt fin torsdag. 🙂

Klem Anine

0 Comments

 1. Helt nydelig Anine, dette kan dere virkelig 🙂

  1. villavonkrogh

   Tusen takk. Ekstra gøy å få jobbe med Annette og Christian. 🙂

 2. Naturglede/Randi Lind

  Så vakkert. Nå begynner jeg å glede meg til å pynte til jul!

  1. villavonkrogh

   Så bra. 🙂

 3. Herregud! Så mye lekkert. Tror jeg må løpe inn i stua og begynne å julepynte med en gang. Ble så inspirert!

 4. Mette i urbant&landlig

  Så fint, delikat!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *