HÅPLØS UNGE

God søndagskveld dere! Har dere hatt en fin dag? Håper det!

Vi har fått slappet av, spist nydelig mat og kost oss med jentene. Jeg har også fått strikket en del på den nye genseren min, den blir så fiiin! Strikkedilla… Hvem hadde trodd det? Ikke jeg!

Nå er spisestua ferdig pyntet til jul og julekalenderen til Emma på juletreet er klar. Burde jeg ha laget en til Mallamor også mon tro? Nei, jeg tror hun rett og slett får en helt ordiner sjokoladekalender. Det er jeg oppvokst med, synes det var suuuperstas jeg. Vel, jeg spiste alltid opp alle sjokoladene med en gang og så lukket jeg lukene så godt jeg kunne så mamma liksom ikke skulle se hva for no hyss jeg hadde gjort. Så det var stas sånn ca kun 1. desember. Håpløs unge! Jeg pakket også opp julegavene før julaften og pakket de inn igjen. Snakk om nyskjerrig rakkarunge! Heldigvis har jeg lagt fra meg den biten der… Jeg som var så nyskjerrig før har i grunn lagt det helt fra meg, er kanskje litt for lite nyskjerrig til tider faktisk. Pussig hvordan det kan snu noe så kolosalt. Noen fler som var rakkar i sine yngre dager? 🙂

jul spisestue

Nå er det filmtid! Herlig! 🙂

Ha en fortsatt FIN søndag!

Klem Anine

0 Comments

 1. Hehe du var helt klart ikke alene om å være en rakkerunge på disse områdene du nevner, godt vi var flere i samme båten Så knall fin pepperkake låve, flinke dere er Koselig å komme hjem til julepynta hus fremover nå

 2. Så fint dere har det! Hvor stort er spisebordet deres ? 160 eller 180 i diameter ?

  1. villavonkrogh

   180. 🙂 Tusen takk.

 3. Hei. Ny følger både her og på snap. Kan tenke meg at du har flere nye følgere nå etter bloggmiddagen igår. Kan du lage et blogg innlegg der du forteller hvem du er og et anna blogginnlegg om kjøkkenet dit. Hvor er kjøkkenet ifra. Den va jo bare nyyydeli. Drømmekjøkkenet. Hilsen ny blogger

  1. villavonkrogh

   Så koselig Sara! Velkommen skal du være. 🙂 Klart jeg kan lage et innlegg om det. Tusen takk for tips! Ha en fin kveld videre.

 4. Hilsen ny bloggleser skulle det stå. Hihi

 5. hei!
  Jeg digger bloggen din og henter mye inspirasjon her 🙂 Du er skikkelig dyktig! Kan jeg spørre hvor lyslykten din er fra? Gleder meg til å begynne å pynte selv, så koselig med julepyntet hus 🙂

  1. villavonkrogh

   Tusen takk for det Renate. Du, den er kjøpt for noen år siden. men jeg så den hos Home&Cottage her om dagen. Den er fra merket Sirius.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *