Folket har talt. Dette vil dere ha mer av!

Hei dere! Dette har virkelig vært en annerledes og fin dag. Ekstra fin på grunn av dere som har skrevet til meg etter blogginnlegget i morges. Jeg setter så stor pris på at dere tar dere tid til å svare meg. Tuuusen takk dere!

Jeg har fått mange gode tilbakemeldinger på hva jeg kan gjøre bedre med bloggen. Blant annet så vil dere ha mer tips til diverse interiør, småstsæj. Men også større ting som møbler, hva farger gjør med rom og hvordan man kan gjøre for å få rom til å virke større. Hvordan pynte til jul uten at det blir kaos, mer bilder, mer konkrete råd av styling, hvordan sette sammen en fin miks av for eksempel puter og lengere blogginnlegg. HERLIG! Jeg digger dere, bare så dere vet det! 🙂

christmas decorjulestrømpe

Siden jeg først sitter her i spisestua foran tastaturet så kan jeg jo dele noen tips til julepyntingen. Jeg kan forstå at noen kanskje føler det blir litt kaotisk når man setter frem enda mer pynt enn hva man vanligvis bruker å ha framme. Det jeg gjør når jeg pynter til jul er først å ta vekk en del av interiøret. Må rydde plass rett og slett, kan ikke ha alt fremme på en og samme tid. Det er kanskje her det blir kaos hos noen? 🙂

Når jeg har ryddet vekk det jeg ikke vil ha med i julehjemmet henter jeg frem julepynten min. Jeg har ikke masse ekstra interiør når det er jul, det er bare julepynten som tar over for det vanlige interiøret. Så liker jeg å lage “grupper” med pynt. Synes det er finere å ha mye pynt på ett sted enn å fordele det over HELE huset. Med det mener jeg, ikke sett interiør steder du ikke pleier å ha interiør.

I hjørnet i spisestua har jeg laget et skikkelig julehjørne, oliventreet er byttet ut med et juletre. På sjenken er det fremdels litt grønt, men har satt frem et rådyr og byttet ut rosene med amarylis. 

julehuspakker

Vanlig interiør må vike for julepynten, enkelt og greit. Og ikke pynt der du ikke pleier å ha noe. Da blir det fort overkill!

Var det greit å forstå? Ikke alltid like lett å formulere seg rett… 🙂 Tror det var greit. Noen som har fler spørsmål? Kom med de. 🙂 Noen som vil at jeg skal skrive mer om hvor tingene mine er fra? Har vært litt dårlig på det i det siste…

Vil dere lese innlegget fra i morges? Trykk HER.

Ha en fortsatt fin onsdag!

Klem Anine

PS! Følg med gjerne på Snapchat, aninevonkrogh. Instagram, Anine von Krogh.

0 Comments

 1. Victoria

  Fint innlegg

  1. villavonkrogh

   Takk for det V. 🙂

 2. For et supert innlegg Slike råd trenger jeg hverfall

  1. villavonkrogh

   Så bra du likte det. 🙂

 3. Cecilie T

  Herlig!

 4. Hvilket merke er den rosa kåpa/jakka di da? den var råfin farge på og snitt….:-)

  1. villavonkrogh

   Fra Massimo Dutti. 🙂 Takk! Har fått så mye skryt for den. 🙂 God helg.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *