Kjolen var ødelagt, helt til…

God ettermiddag! Da har vi fått i oss middag, ungene ser på barnetv, vaskemaskinen går og oppvasken etter middagen står og venter. En helt ordiner onsdag ettermiddag. 🙂

Jeg tenkte jeg skulle fortelle dere en liten historie om en kjole som hadde sett sine bedre dager.

For noen år siden så var det en dame i en litt fancy klesbutikk i Asker som rådet meg til å vaske alle klærne mine med Milo. Alle? Ja, alle sa hun kontant. Javel, tenkte jeg i mitt stille sinn. Jeg får vel prøve det da. Ikke lenge etterpå så leverte jeg en selskapskjole til renseriet, skulle i bryllup så kjolen måtte renses etter forrige gang den ble brukt. Det var værtfall det som stod på lappen, dry clean only. Fredagen kom, kjolen ble hentet med en liten beskjed om at den hadde blitt flekkete. Great! Kjolen min så ikke ut i måneskinn, den var ødelagt. Litt mer enn stressa dro jeg opp til samme klesbutikk i Asker for å se etter ny kjole til bryllupet som skulle være dagen etter. Samme dame som hadde tipset meg om Milo sa følgende: Anine, nå drar du hjem. Hiv kjolen i vaskemakin på 30 grader med litt Milo, så henger du den ut.  Du kan få låne med deg disse kjolene her, men jeg tror nok ikke du trenger de.

Ja, hvorfor ikke tenkte jeg. Den kan jo ikke bli noe værre enn det den er. Så jeg gjorde som hun sa og håpet på det beste. Dagen etter pyntet jeg meg med den grønne fine kjolen min. Ikke en flekk i sikte!

Etter det så har Milo vært fast inventar på vaskerommet vårt. Både til ull, silke, jeans og vanlige klær. Alle kjolene mine som “må” renses vasker jeg på 30 grader med Milo. Perfekt! Og så lukter det så godt også! 

milo8

Jeg bruker den rosa til hele familien, før da Mallamor var baby så brukte jeg den hvite uten parfyme. 

milo6milo5milo4milo3milo2milo1

Milo er spesilet utviklet for sarte stoffer som ull og silke. Men det funker vel så godt til alle andre klær, synes nå jeg da. 🙂 Så vil dere ta vare på ull og silke lengst mulig, bruk Milo!

Et lite tips sånn helt på tampen her. Nå som vinteren kommer snikende er det alltid godt med et rent og varmt ullpledd. Pleddene blir ofte glemt litt, men de trenger en vask i ny og ne de også. Vask ullpleddet ditt alene i maskinen med både Milo vask og tøymykner, heng det opp til tørk og kos deg med en god kopp te under det rene ullpleddet ditt!

Se gjerne på Milo sin Facebookside HER for fler vasketips.

Alt som tåler vann tåler Milo! 🙂

Vi sees litt senere dere!

Ha en fortsatt nyyydelig aften!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Takk for tipset, det skal jeg jammen huske på. Har alltid en flaske Milo stående, men har hittil bare brukt det på ulltøy.