VERDENS MEST TÅLMODIGE!

God kveld alle sammen! Så deilig med helg! 🙂 Vi har spist middag ute i dag, måtte lufte Mallamor etter en uke hjemme fra barnehagen. Stakkars lille gullet har hatt omgangsyken hun. Ikke bra! Godt hun har hatt Copper, hun elsker å leke med han. De to der er skikkelig bestiser blitt. Hun er den eneste av oss som får lov til å gjøre hva hun vil med han. Det være seg ta på labbene, sette seg oppå han, dra han i halen, sette seg inni buret hans mens han ligger der osv osv. Ikke det at jeg har lagt meg inni buret, satt meg oppå han eller dratt han i halen, men tror kanskje han hadde blitt en smule irritert da. 🙂 Han er verdens mest tålmodige voffs med Mallamor.

Nå legger Fredde henne, Emmagull står ved siden av meg og lager julegaver til venninne sine. Pakker inn og styrer. Søt da! 🙂

Som noen av dere har sett så kommer jeg på God morgen Norge på mandag. Har ikke fått klokkeslett enda, men dere kan jo alltids ta det opp om dere vil. De hadde vist en liten teaser på GMN i morges, fikk ikke med meg det jeg, var på treninga jeg. 🙂 Jeg har vist frem julehjemmet mitt til Signe Tynning, veeeeldig stas! Hun elsket juletreet i gangen og ikke minst pepperkakelåven. Hvor kult er ikke det? 

copper von krogh

Tror Copper tenker dumme mamma, pakkene er i veien for kosepleddet mitt!

copperjuletre mr plant victoriajuleinspirasjonjulegris

Jeg har hengt opp girlander som jeg har kjøpt hos Neptune Home. Pyntet det med litt julekuler fra IKEA og noen gamle røde sopper. Veldig greit med julepynt som har klype på seg når man skal pynte girlander, eller pynten fra IKEA som har smarte oppheng. Har satt sammen fire girlandere til sammen, og kun en pakke med kuler fra IKEA. Har lyst på enda mer pynt… 🙂 

nostalgisk julepyntgirlander neptune home

Ja, der var Malla Marikken nede igjen. Hun var IKKE klar for senga nei. Great!

Nå skal vi krype sammen i go’kroken i sofaen og kose oss med finalen av Norske talenter. Heia alle sammen!

Ønsker dere alle en riktig så koselig helg! Har dere noen ekstraordinere planer forresten? Vi skal på Theatercafeen i morgen kveld, Fredrik bestilte bord for et år siden. Gleder meg skikkelig!

Nei dere, da er vel på tide å forlate tastaturet og kose med jentene.

Ha en fin kveld dere også!

Klem Anine

PS! Følg meg gjerne på facebook HER, instagram Anine von Krogh og snap aninevonkrogh.

0 Comments

 1. Nydelige Copper! Kalles ikke nannydog for ingenting ❤️ Herlig rase!

  1. villavonkrogh

   I know! 🙂 Han er så goood!

 2. Savner litt video av malla mor

  1. villavonkrogh

   Kan legge det ut på instagram. .-) Hun er skikkelig morsom om dagen!

 3. Hei. kan jeg spørre om hvor man kan få tak i sånt pledd du har under treet ?Hilsen anita

  1. villavonkrogh

   Moodies i Asker har hatt det. Du får ringe de å høre om de har fler igjen. 🙂

 4. Takk for svar 🙂 Anita

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *