PUTESKOLEN! Lær hvordan man setter sammen farger.

Heisann dere! I dag tenkte jeg skulle dele hvordan jeg setter sammen puter i ulike farger. Jeg vet det er veldig mange som bare går for de mest nøytrale putene hver enste gang de kjøper noe nytt, så her kommer noen tips til hvordan dere kommer dere ut av den nøytrale skalaen.

Først og fremst, finn en pute du elsker som har fler farger i seg. Jeg har tatt utgangspunt i mine to små søte Missoniputer, nå koster jo de litt over gjennomsnittet mye og det er mange som ikke tra seg råd til til akkurat de. Flaks at det er fler som har kommet med lignende puter! Det er et hav av andre som ligner som ikke koster skjorta. Denne fra Dorothea for eksempel. Her har man nydelige farger og litt å leke med. Her kan man ha rustrødt, grønt, beige, nude, blått og grått. 

81144_Trend_Design_Pute_sikksakk_m_rk_40x60_1

Eller man kan finne en helt annen type som for eksempel denne fra Au Maison. Hvis man kun tar ensfargede puter i ulike farger så kan det fort se rotete ut. Men hvis man har en pute som inneholder alle fargene så “binder” denne puta alle putene sammen.

63371_Au_Maison_Sweet_Paisley_-_Green_Neon_Pink_1p1

I mine små Missoni puter er det både beige, gult, grønt, blått, sort, grått, nude, sølv, turkis. Så de andre putene mine går da i i disse fargene.

p5p2

Grønne puter Day Home, blå pute Mille Moi, beige puter Senze of Joy, turkise puter Zara Home, lysegrønne små puter loppis, sennepsgult og grønt mønstrete putetrekk Senze of Joy.

p3p4

Håoer det var forståelig og at jeg klarte å forklare godt nok?! 🙂

Så min utfordring til dere neste gang dere skal kjøpe nye puter, lek litt mer med farger og mønstre! Det blir så fint! Trust me.

Nå skal jeg hoppe i dusjen her, får gjester om litt. 🙂

GOD lørdag alle sammen!!!

Klem fra fru putedilla.

0 Comments

  1. Takk for supert tips, akkurat hva jeg trengte! Du klarte å forklare det på en fin og forståelig måte 🙂 Du har så rett, så rett i det du sier, så nå skal jeg tenke på ditt pute tips ved neste puteinnkjøp 🙂 Ha en strålende fin helg dere i Villa Von Krogh 🙂

  2. Cecilie T

    Elsker fargetipsene dine! Er veldig glad i farger og vil så gjerne gjenspeile d i interiøret, men d er litt mer komplisert enn bare nøytrale å få d til å se bra ut og ikke for messy ☺ Er alltid flere faktorer å ta hensyn til for å balansere fargene. Så herlige tips!

  3. Men hvordan setter du disse sammen i forhold til antall f.eks.? Her ser jeg at du har brukt par, med to av hver pute, og så en “kontrastpute” i midten. Hvordan gjør man det om man har en større sofa, som en hjørnesofa – hvor mange puter bør man bruke? Trenger man fylle hele sofaen, eller holder det med noen puter i ene hjørnet?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *