FREDRIK OVERRASKER!

God mandag dere! Her i huset er det ei frøken som gleder seg noe veldig til i morgen. Både til kalendergave og ikke minst til å se på julekongen. 🙂 Jeg har fått hengt på de siste kalendergavene i dag, men rakk desverre ikke ta bilder før det var blitt mørkt ute. Får ta noen bilder etter jobb i morgen.

Til min stooore overraskelse så lå det en konvolutt på kjøkkenbenken da jeg kom hjem fra jobb i dag. Det stod en A og 1. advent på konvolutten. Fredde har kjøpt adventsgave til meg! Nesten for godt til å være sant… Så vær søndag så skal jeg få en gave av han. Nusselig og omtenksomt gjort! 🙂 Du er god du Fredrik. 

adventskalender

Er det fler som har noen spente små hjemme? Er det ikke koselig med adventstiden? Jeg elsker den!

Nå får jeg sette meg inn på kjøkkenet og se over leksene til Emmagull jeg. Og så skal vi mosekose litt i sofaen før det blir tidlig kvelden. Hele gjengen er trøtte her i dag. 🙂

Vi blogges siden, ha en super kveld dere!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *