WHAT’S NOT TO LOVE?

Hei dere! Har dere hoppet opp i go’stolen? Det har jeg! 🙂

Jeg synes det er veldig koselig å kunne dele mine bloggekollegaer med dere. Nå er det en stund siden sist jeg har vist frem noen, så tenkte det kunne passe i kveld. Franciska har en helt vidunderlig blogg, både med interiør og kaker. Hun vant Kakekrigen på TV3 tidligere i år, så jeg advarer mot aaaltfor mange fristelser! Se så nydelig pepperkakehus a dere!

pepperkakehus fransickakakegull-jul_24-1024x683gull-jul_25-683x1024Celebration

Dere finner bloggen hennes HER.  Hun har et nydelig hjem i vakre Drøbak.

Da skal jeg finne frem strikketøyet jeg. 🙂 Fortsatt GOD mandag!

Klem Anine

0 Comments

  1. Hun har ett flott hjem og liker julepynten hennes men ditt pepperkakehus var finere om jeg skal være ærlig. Syns det er vanskelig å få bakt ett stort nok hus da platene til ovnen ikke er så store fordi de skrår mot kantene. Ha en hyggelig adventstid.

  2. Franciska

    Åhh, så utrolig hyggelig Anine!!
    Tusen hjertelig takk for koselig omtale!
    Stor klem til deg! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *