JEG HAR IKKE VÆRT HELT ÆRLIG

God kveld fine dere.

Ja, det kan komme som et sjokk dette her… Men jeg må jo være ærlig med dere.

Her om dagen så kommenterte hun eldste noe jeg har utsatt med vilje, eller skal vi si ignorert. Dere skjønner det at mor har hatt litt mye å gjøre i det siste, så alt er ikke helt på stell. Ja, dere trodde kanskje at det var det? Så feil kan dere altså ta. Det som virker som det komplette julehjem er ikke det. 

adventsstake

Mamma, hvorfor har du ikke laget adventsstake? Vi skriver 7. desember dagen dette spørsmålet kom. Er ikke du sånn julete da? Vi MÅ jo ha det! – Joda jenta mi, det er sant det. Jeg skal lage det jeg.

Ja, så da var det bare å finne på noe enkelt da. Og her er resultatet. Emmagull var veldig fornøyd når hun fikk tenne to lys i morges. – Vi tenner et lys i kveld, vi tenner det for glede. Det står og skinner av seg selv og for oss som er tilstede… 

advent lys

Det er ikke det at jeg er lei julehuset riktig enda, men jeg har fått min dose med å dekorere huset. Sikkert derfor jeg ikke har laget noen adventsstake også. Tro det eller ei, jeg er lei av å pynte… Denne dama trenger en liten miniferie. Mulig det holder med to-tre dager. At mine kreative tanker og behov er tilbake da. Det beste av alt hadde vært å dra på et spahotell i to dager med Fredde. Bare trent, spist god mat, nærmest bodd i spaet og bare tatt det lungt. Det hadde vært himmelsk det! Dream on…

Det er det ikke rom for nå. Nå får jeg bite tenna sammen og stålsette meg for enda en fotodag i Villa von Krogh i morgen. Jeg får besøk av Tone Kroken denne gangen, og det gleder jeg meg veldig til. Hun er superdyktig! Men Tone, du får flytte rundt på ting selv. Mor i huset er feed up! 😉

advent

Jeg har lagt oasis i bunnen, dekket den med mose og brukt de gamle lysholderene med spiss på. Enkelt og billig!

Jaja, så fru julebukk er ikke helt julebukk hele tiden. 🙂 Men nå er den på plass, så da kan jula bare komme.

Så til dere som trodde at alt er på stell, det er ikke det. Det er vel i grunn aldri det…

Har dere ikke meldt dere på dagens luker i julekalenderen? Det kan dere gjøre HER.

Ha en FIN kveld! Husk Hellstrøm og Pascals jul på TV3 fra Villa von Krogh om dere vil se det. 21.30

Klem Anine

0 Comments

  1. Nei, tenk det! Alt er ikke på stell? Det var da enda godt å høre. Du kan ikke rekke alt du heller. Med familie, hus, jobb og tusen jern i ilden er det ikke rart at ikke alt er på stell. Hadde vært rarere om det hadde vært. Så bare roe ned, det blir jul, vettu.
    Og forresten; den advent”staken” var rålekker. Du er så FLINK!

  2. Hehe .. Ja så feil tok vi, synes faktisk det var litt godt og lese jeg! Advendtsstaken din ble knall fin, akkurat som alt annet du gjør Anine 🙂 Super fine bilder 🙂 Såååå fint med små blomstene og enkelt telys ved siden av, tommel opp for deg asså 🙂 Håper du får en fin dag i morgen hehe ja la henne flytte rundt på tingene ved behov 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *