STIKKER MEG FREM… I VG

God morgen dere! For en fin dag dere! 8 kalde, frost og bare koselige ting i møte. Blir ikke stort bedre enn det på en mandag. 🙂

I går så var jeg i VG, dobbeltside og greier. Stas! Jeg og mitt julehus… Hva er det egentlig med det? Makan til trøkk fra stylister og media som jeg har hatt i november og desember har jeg aldri vært med på før. Morro da! Sist inne var selvsete Tone Kroken forrige uke, veldig gøy! Men nå har vel stormen tatt en tidlig juleferie. Og godt er det. Nå skal det bakes og smakes, koses og moses og ikke minst roes ned før julen ringer på døra. 

vg anine von krogh

Jeg får traske opp badet og freshe meg opp litt jeg da. Maudee og jeg skal ut å handle vintersko og ull til henne. 🙂 Og ikke minst en hel del julegaver. Jippi!!! Det er snart JUL!

Ønsker dere alle en strålende mandag! Mandagsoppfordring, gi noen dere er glad i et kompliment!

Klem Anine

0 Comments

  1. Ser veldig bra ut. Selv jeg som ikke bryr meg om jul ser at det er fint.

    Hurra snart går det mot lysere tider!!!

  2. Cecilie T

    Så gøy Anine! 😀 Vel fortjent! <3

  3. Huset deres er bare sååå lekkert, så velfortjent og gøy Likte veldig godt mandags forslaget ditt Minn oss gjerne på det oftere! God servering i kveld, kjempe fint bilde av deg på snap btw

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *