Det har vært noen kjipe dager.

God søndag dere! Noen dager siden sist nå. Jeg har vært nede for telling. Har klart å komme gjennom det som har måtte gjøres hver dag, men ikke stort mer enn det. Torsdag tok jeg ryggen på trening, ikke bra. Fredag fikk jeg hjelp av naprapaten min, men på kvelden var jeg like ille igjen. Fredde har kost seg i Marbella siden torsdag mens begge jentene har vært syke med en mor som ikke klarer å løfte hun minste. Great! Lørdag morgen startet vi med å vaske ned hele rommet til Malla Marikken. Hun hadde spist litt for mye pepperkakedeig på fredag… En stk unge med pepperkakedeig i munnen under her. Ikkje bra! En ting er å ha ungene alene når de er syke, det har jeg vært gjennom før noen ganger. Men når jeg har låsning i ryggen i tillegg er alt plutselig en smule værre.

Ja, så det har vært noen sånne dager… Har grått, vært sint, lei meg og glad om hverandre. Heldigvis så har Emmagull vært en stor hjelp med lillesøster. Hun er så flink! Emma har laget mat til henne, matet henne, lekt masse og kost på sofaen.

malla pepeprkakerjuletre2015

Nå gleder jeg meg enormt til Fredrik kommer hjem, selv om jeg er en smule irritert på han. Det frister egentlig å reise bort noen dager, bare legge alt av barn og siste juleforberedelser over på han. 🙂 Det hadde tatt seg ut det! Om han hadde vært alene noen dager. En ting er værtfall sikkert, i 2016 så er det min tur til å ta 8 torsdag til søndags-turer uten han og barna. Yeah right! Den tid…

Nå skal Emma og jeg nyte noen rolige minutter på sofaen. Lille turbo er i seng. ♥

Ha en fin kveld dere!

Klem Anine

0 Comments

  1. Uff da, masse god bedring med ryggen din 🙂 Ikke like lett og ta seg av barna da nei, og spes ikke med ei lita som krever sitt!

  2. Cecilie T

    God bedring <3 Flinke Emmagull!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *