It’s partytime!

Happy friday folks! Ja da er det snart helg igjen. Denne uka har gått altfor fort, svosj så var det fredag gitt!

I helgen skal vi ha kioskvakt på Vardåsen skisenter og så er det 40 års lag for fetteren til Fredde. Partyneglene er i boks! 🙂 Kunne i grunn bare trengt en spraytan nå… Kanskje jeg skal gjøre det før Freddes 40 års lag neste helg. 🙂 Solarium har jeg sluttet med, så spraytan er tingen på en meget blek men fattet Anine. Jeg får høre med de om de har ledig tid til meg neste uke. Jeg må innom negledesigneren min Hege på HUD nå etterpå for å fikse den ene neglen min. Tror dere ikke jeg klarte å brekke den sånn ca en halvtime etter jeg trasket ut derfra? Jeg er jammen meg flink til å brekke negler også jeg! 🙂 #kløne

IMG_0535

Laget til Fredde nærmer seg med stormskritt nå, og jeg henger bittelitt etter på planleggingen. Hvis noen har noen artige innslag til selskapsleker ved middagsbordet så kom gjerne med de! I need some help!!!

Da får jeg smøre fjeset med noe dekkende greier og komme meg ut en tur.

Hasta la vista og GOD fredag! Blogges om bittelitt.

Klem Anine

0 Comments

  1. Selskapslek!
    Denne er utrolig morsom, scroll ned til der det står pakkeleken på rim (ganske langt ned). Du får være “forteller” 🙂

    http://www.selskapsleker.no

  2. Har Vært med på en veldig morsom selskapslek hvor ene siden av bordet konkurrerer mot den andre siden. Alle plassene får en konvolutt(de som sitter over hverandre får likt i konvolutten) og i konvolutten er det en oppgave. Når startskuddet går er det om å Gjøre å løse oppgavene fortest mulig og komme først i mål. Er kjempe morsomt!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *