FRESH START

God morgen dere. Da var nok en helg over og ny uke står på trammen. En hektisk en. 🙂 Jeg starter den med kaffekopp og smoothie, mmm… Diggers!

Helgen vår har i grunn vært stille og rolig. Var i 40 års lag på Kløfta på lørdag, veldig koselig. Jeg var sjåfør, sparer på kruttet til låvefesten som er førstkommende lørdag. Da skal Fredde feires! 🙂 Tusen takk for supre forslag til selskapsleker dere! De trengte jeg. Den kreative siden min har tatt seg en aldri så liten ferie kjenner jeg.

smoothie

Bare så det er nevnt, jeg har fått DILLA på smoothie. Favoritten er med jorbær, banan, ananas, ananasjuice, naturell yoghurt og kokosmasse. Yammy! Evt med mango i stedet for ananas. Man tager det man haver. Og litt honning… Snadder altså.

smoothie2

Hva har dere gjort i helgen da?

Ups, klokka flyr den! Jeg må komme meg på jobb jeg dere.

Ha en fin mandag! Så blogges vi senere i dag. Jeg tar med kamera på jobben. 😉

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *