Skal vi pusse opp eller Fredde?

Tjoho dere! Aaaltfor dårlig til å oppdatere om dagen. Har vært både det ene og det andre som har preget dagene mine. Sånn er det i blant.

I morgen er det tid for messe igjen. Jeg gleder meg til å titte litt og forhåpetligvis få litt inspirasjon innabords. Nå som vi snart bikker februar så er jeg klar for litt freshe nyheter. Ja, dere skal ikke se bort i fra at jeg plutselig finner ut at jeg må pusse opp litt. Jeg har veeeldig lyst til å bytte ut noen møbler og litt interiør. Øverst på ønskelista er speilet fra Reflections, så spisebordet fra Jonathan Adler og ikke minst en veske fra LV. Det har jeg ønsket meg i en eeeevighet Fredde………. 😉 Til Emma sitt rom så står lampa fra Ellos og korktavle fra Bloomingville på lista. Alltids noe man ønsker seg som man ikke får eller tar seg råd til. Kjøkkenet har jeg også lyst til å male, i en fin grønnfarge.

kol

Neste uke så er det også messe, og det i Spania. Hvor og hva jeg skal får dere vite senere. Gleder meg til varmegrader!

Da får jeg runde av så jeg får kost litt med Mallamor før hun skal lalle natta. Vi blogges senere dere!

Ha en riktig så fin kveld videre. 

Klem Anine

0 Comments

  1. Cecilie T

    Spennende! Blir alltid fint uansett med Anine-skills! 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *