Jeg har pimpet opp soverommet…

Hopla hei! Bare en liten tur hjemom før jeg skal ta automobilen å dure avsted til Lillestrøm. Ah, nå gleder jeg meg til litt mingling og inspo! 🙂 Jeg fikk jo ikke dratt på messa som var sist i august grunnet break a leg 2015, så det er faktisk et år siden sist.

sov millemille moi 2mille moi gardin

Jeg skal innom damene på Mille Moi blant annet. Jeg har jo dilla på gardinene deres, verdens fineste! Ja, jeg har de i brune, beige lin og nå i en mørk blågrå velvet. De nye som heter midnight blue var egentlig tenkt til stua, men de skar seg litt i fargen til det andre interiøret. 🙁 Men ingen grunn til å grine for det, jeg har da andre rom også! De passet helt perfekt på soverommet vår. Det ble så mye finere enn med de beige som var der tidligere. Det er ikke så mye som skal til for å få en ganske stor forandring. Sengegavlen og skammelen er også fra Mille Moi. Veggfargen er Byge fra Jotun. Sengeteppe fra Senze of Joy.

velvet mille

Da får jeg nesten fyke jeg dere! Ha en fin dag!!! 🙂

Klem Anine

0 Comments

 1. Så utrolig fint et soverom! Elsker fargene!! 🙂 Håper du koste deg på messa!

 2. Hilde Elverhøi

  Hei Hva heter blåfargen på veggen? Superfin 🙂

  1. villavonkrogh

   Byge, Tusen takk. 🙂

 3. Hei.
  Så utrolig lekkert og inspirerende soverom! Hvor er oliventreet kjøpt? (Regner med det er falskt!?). 🙂

 4. Hei! Hvilken farge har dere brukt til Byge, dvs i taket og på side veggene?

  1. villavonkrogh

   Det er egghvit, ikke min favoritt… Men den funker helt ok. Tenker du på en hvitfarge? Da er evt Bomull et bedere alternativ.

 5. Hvor er den lange benken/skammelen kjøpt?

  1. villavonkrogh

   MILLE MOI

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *