FLISMESSE, FISKEBENSMØNSTER OG INSPO

God fredag godtfolk! Som jeg nevnte tidligere så skal jeg på en messe i Spania neste uke, og det er med gutta fra Right Price Tiles. Jeg er så heldig å ha ingått et samarbeid med de og det gleder jeg meg veldig til. Turen går til Valencia og flismessa Cevisama. Ann Merete fra Kreativ-i-tet og Annette og Christian Thorsbye fra Annette & Christian skal også være med. Så vi blir en herlig gjeng på tur!

Jeg skal blant annet se etter fliser og inspirasjon til badet vårt nede. Det har ikke blitt pusset opp enda, var vel meningen at jeg skulle på vift for å få inspo først. 🙂 Jeg har lenge vært helt forelsket i fiskebensmønster på fliser, så det er værtfall sikkert at jeg vi ha noe slik. Enten på gulv eller en vegg. Det kan fort bli litt rotete hvis man har det på alle veggene synes jeg. Stikkordene for det nye badet er grønt, messing, tre og fiskeben. Værtfall for meg, han jeg er gift med blir nok overbevist etter hvert skal dere se. Bildene under her er helt perfekte!

Bilder: theROOMedit.com.

dc3003a40ed0b9b6dcd0c2b381c06df38920b3df87c497c151437ef99aa86b62

For å lage fiskebensmønster må man ha avlange fliser. Alle flisene under her er fra Right Price Tiles. De har noen veldig fine fliser som ser ut som tre, de vil jeg ha på gulvet på badet. Brunt og grønt går som hånd i hanske.

Getimage.ashx

Er ikke denne flisa bare helt nydelig? I love it! Hvilken gulvflis synes dere er finest? Jeg holder nok en knapp på nr 1 her. Synes brunfargen er skikkelig fin.

jpg3Getima1ge.ashxGeti1mage.ashxGetim11age.ashx


1-3

Ah, gleder meg skikkelig! Jeg kommer ti å snappe i vei fra messa, så det er bare å følge med. Søk opp aninevonkrogh, så finner dere meg.

Drømmebad i hodet nå! 🙂 Hvordan ser deres drømmebad ut?

0 Comments

  1. Lekkert. Blir spennede å se:-)

  2. Ville gjerne hatt et samarbeide med Right Prie Tiles selv, jeg! De har flotte produkter,men servicen i Oslobutikken er dessverre så som så. Snille og velmenende ekspeditører, men det bærer så galt avsted av og til. Vi kjøpte fliser til området over komfyren og trengte bare 1 kvm. Det gikk fint. En ukes tid senere fant jeg ut at jeg ville bruke samme fliser over kjøkkenbenkene. Vi fortsatte med det vi hadde og dro tilbake til butikken etter mer. Nå var flisene plutselig nedsatt nesten en femtilapp pr kvm! En skarve uke etterat vi kjøpte de første, og ingen fortalte oss at de ville komme på salg! Vi trengte bare en kvm til, og ekspeditøren kom med en pakke fliser som han slo inn og jeg betalte. Så oppdaget jeg at det var to kvm i pakken! Jeg hadde bedt om en kvm, og ekspeditøren hadde ikke opplyst om at det var to i pakken som ikke kunne deles…Det fortalte han først etterpå. Og første gangen fikk vi kjøpt bare en kvm! Nå sitter vi her med masse ekstra fliser og skjønner hvorfor så mange selger fliser på finn.no. Lurt av Right Price Tiles to ganger uten at noen vil påta seg skyld grunnet uvitenhet. Er ikke no rart ar flisene deres er billige når de kan tjene det inn med utsøkte metoder.. Uansett, produktene deres er topp! Håper du finner mye lekkert i Spania, Anine! Jeg skal nok være en litt mer observant kunde i fremtiden og spørre: 1. Kommer disse flisene på salg? 2. Hvor mye er det i hver pakke?

  3. Glemte å fortelle at vårt bad også skal pusses opp. Nå venter vi til Anine kommer hjem fra Spania!

  4. Stilige fliser, er jo så masse fint og velge mellom! Så gøy å innrede et nytt bad fra bunnen av, blir spennende å se hva du faller på tilslutt 🙂 Lekkert blir det uansett, du er flink og har veldig god smak 🙂

  5. Stilig! Vi valgte det veldig enkelt i ny leiligheten,hvite fliser. Men hadde jeg hatt god råd hadde jeg nok valgt noe mer spennende

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *