Mmm…

Tjohei! Da er vi vel hjemme igjen etter en meget vellykket låvefest. Litt sliten i dag kjenner jeg, det er lov. 🙂 Så noe trening i dag utgår med høye kneløyft. Her har mor tatt seg en pust i badekaret i stedet.

Som de fleste av dere vet så har jeg litt dilla på duftlys, så når jeg ble spurt om å teste ut det nye lyset fra Air Wick sa jeg ja med en gang. Selvfølgelig! Nå har jeg ikke kjøpt duftlys på matbutikken på en stund, men hvorfor ikke prøve? Alle lys trenger ikke koste skjorta. Jeg må si jeg ble gledelig overrasket over dette lyset. Det er det første lyset som har tre ulike dufter. Jeg har kun kommet meg gjennom første duft og den luktet godt.

airwickairwick2

En annen hendig sak er at lyset slukker etter 2 timer brennetid ved hjelp av en elektronisk dings i en separat del i bunnen. Smart! Og så skifter det farge. Det likte Emma. 🙂

Da er det tid for middag her i huset. Fredrik har disket opp med italiensk pizza her. Digg ass!

Ha en super søndag videre dere!

Klem fra badenymfen

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *