Ups, litt liten sa du?

Hei hååååå! Har dere hatt en fin dag? Jeg begynte dagen med et tungt hode, men etter varm dusj og en god frokost så ble jeg bedre. Det er noe med sånne regn og sluddedager, man hopper ikke akkurat av glede ut av senga. Jeg pleier alltid å tilsette farge på slike grå dager, men etter en tur i garderoben var jeg ganske så plain i tøyet… Nettopp derfor er det kjekt å ha fargerikt tilbehør, og det har jeg nok av! Jeg har en haug med vesker i knæsje farger, denne fra Senze of Joy er en av favorittene. Jeg blir alltid glad av farger! Hadde en fin rød regnkåpe før, men den har jeg solgt. Kanskje ikke det smarteste jeg har gjort… Jaja, pytt pytt. Har da skinnjakke som er såpass liten at jeg ikke får den igjen. 🙂 Ja, flott det Anine. Det er derfor du må komme deg på trening asap.

sojsenze veske

I dag har jeg jobbet fra kontoret til Fredde. Koselig! 🙂 Synes værtfall jeg… Mulig han synes det er litt slitsomt å ha kona på besøk……….. Peace!

proaktiv asker vinterp5smeg

Nå har hele fam’en hivd i seg ørret og er klare for hvert sitt. Emma og Fredrik er på vei til alpinttrening mens jeg skal dra på meg treningstøyet og dure opp til treningssenteret for min rumba. Neida, ingen rumba. Mer step/styrke… Selv om rumba hadde vært myyye mer gøy. Hmm, kanskje jeg skulle begynt å danse igjen? 🙂

Følg meg gjerne på snap dere! Der legger jeg ut hverdagslige snaps daglig, aninevonkrogh.

Shake it to me twist and shout! Nå er jeg klar for trening!!! 🙂

Ha en superb kveld videre dere!

Klem fru hyper

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *