JEG HAR BEGYNT MED….

Hey lovelies! 🙂

Onsdag allerede, denne uka flyr av sted. Her går det i ett om dagen. Har begynt å samarbeide med Xponella i Asker på boligstyling. Morsomt! I morgen skal jeg ta med kamera på jobb, så skal dere få se. 🙂

I dag har jeg blant annet hatt besøk av Botrend.no som skal lage en valentinessak som kommer til helgen. I kjent stil så har jeg kjøpt blomster til meg selv. Den dagen Fredde kommer hjem med blomster på valentine’s så svimer jeg antageligvis av. Han er en slik en anti valentine’s day kind a guy. Greit nok, fikser blommor selv jeg. Såpass klarer jeg… 😉

valentines

Favovasen fra Adler. ♥

adler vase

nelikker

Deilig med freshe blomster! Nelliker er undervudert, de passet fint sammen med noen små hvite roser og eucalyptus. Eneklt og fint! Nå skal Fredde og jeg jobbe litt, så må vi på IKEA om få strakser. Har litt småting vi må kjøpe. Ikke det jeg har mest lyst til, men men…

Håper dere har hatt en fin dag så langt! Vi blogges igjen i kveld. 🙂

Klem Anine

0 Comments

  1. Så morsomt

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *