Jag är inte sjuk, jag är bara svensk…

Hei og hopp dere! Hatt en fin dag?

Jeg har blitt skikkelig forkjøla, makan til tull! Da jeg kom på trening i dag så fikk jeg beskjed om å dra hjem igjen. Så da sang jeg til min svenske pt med den grusomme sangstemmen jeg har “Jag är inte sjuk, jag är bara svensk – oh bara svensk” Den hadde han ikke hørt før. 🙂

Jeg har stylet en leilighet i Asker i dag, fler bilder får dere se i morgen. Kunden har malt den ene stueveggen i Minty Breeze etter ønske fra meg, ble knallfint! Litt farge gjør susen. Ja, og popcorn selvfølgelig! 🙂

boligstyling

Nå skal jeg krype under pleddet og drikke litt ingefærte med honning. Så satser jeg på å være i tipp topp form til i morgen.

Gleder meg til å vise dere resten i morgen. Juhu! Vil dere forresten se hva Fredde har hengt opp i hallen? Sjekk ut snap’en min, aninevonkrogh.

Ha en super kveld! 

Klem fra snufsemor

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *