Boligstyling by moi

God kveld dere! Her kommer noen av bildene fra gårsdagens styling. Som jeg nevnte tidligere i uka så har jeg begynt å samarbeide med Xponella, en interiørbutikk i Asker. Dette er vårt første prosjekt sammen, en to roms leilighet for en typisk førstegangskjøper. Innehaver av Xponella og jeg har plukket ut stylingen sammen, mens jeg har stylet den. Jeg bare eeelsker fjærlampa!

boligstyling asker 3boligstyling asker 2boligstyling askerBOLIGSTYLING ANINE VON KROGH ASKER

I dieted for a month and all I lost was 30 days. 🙂

kjøkken styling askerstyling bedroom

Legger ut link til fler bilder når finnannonsen er klar. 🙂

God kveld dere!!! 

Klem Anine

Foto: Andreas Spinnangr Wiig

0 Comments

  1. Hei. Du som har så god smak. Hvis du skulle kjøpt deg ny sofa- har du noen tips til farge og modeller. Har malt veggene med det sand etter tips fra deg. Hadde vært supert å få litt få et råd her. Hilsen Mona

  2. Kjempelekkert! Du er så flink! Hva heter den grønn/grå fargen? Den fikk vi lyst på i stua vår på en bakvegg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *