Fyttikatta for en dobbelthake!

God fredag godtfolk! Jeg startet dagen med å finne meg selv og dobbelthaka mi på botrend.no. En aldri så liten valentines sak. Artig, ikke det med dobbelthaka altså… Nå angrer jeg plutselig på vaffelfrokosten vår. 🙂 Sånn kan det altså gå når mor ikke fikk handlet i går, da ble det vafler til frokost!

Formen min er passe dårlig, men ingen grunn til å finne frem laurbærene fra kjøkkenskapet fordet. Her må det jobbes i dag. Jeg skal møte fotografen om en times tid der jeg stylet i går, gleder meg til å se bildene.

Anine von Krogh, på Konglungen i Asker, er interiørblogger. Her har hun stelt i stand en valentines date. FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Botrend.no/Budstikka, nett og papiravis. Bildet kan lagres i Botrend/Budstikkas bildearkiv. Bildet skal alltid krediteres med, FOTO: JOAKIM S. ENGER, uansett bruk. Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til ekstra gebyr. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. ---

 FOTO: JOAKIM S. ENGER
Anine von Krogh, på Konglungen i Asker, er interiørblogger. Her har hun stelt i stand en valentines date. FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Botrend.no/Budstikka, nett og papiravis. Bildet kan lagres i Botrend/Budstikkas bildearkiv. Bildet skal alltid krediteres med, FOTO: JOAKIM S. ENGER, uansett bruk. Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til ekstra gebyr. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. ---

FOTO: JOAKIM S. ENGER
Anine von Krogh, på Konglungen i Asker, er interiørblogger. Her har hun stelt i stand en valentines date. FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Botrend.no/Budstikka, nett og papiravis. Bildet kan lagres i Botrend/Budstikkas bildearkiv. Bildet skal alltid krediteres med, FOTO: JOAKIM S. ENGER, uansett bruk. Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til ekstra gebyr. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. ---

FOTO: JOAKIM S. ENGER
Anine von Krogh, på Konglungen i Asker, er interiørblogger. Her har hun stelt i stand en valentines date. FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Botrend.no/Budstikka, nett og papiravis. Bildet kan lagres i Botrend/Budstikkas bildearkiv. Bildet skal alltid krediteres med, FOTO: JOAKIM S. ENGER, uansett bruk. Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til ekstra gebyr. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. ---

FOTO: JOAKIM S. ENGER
Anine von Krogh, på Konglungen i Asker, er interiørblogger. Her har hun stelt i stand en valentines date. FOTO: JOAKIM S. ENGER --- Bildet er kun til bruk i Botrend.no/Budstikka, nett og papiravis. Bildet kan lagres i Botrend/Budstikkas bildearkiv. Bildet skal alltid krediteres med, FOTO: JOAKIM S. ENGER, uansett bruk. Manglende byline, helt eller delvis, vil føre til ekstra gebyr. Bildet kan ikke gis bort eller videreselges til tredjepart uten etter avtale med fotografen. ---

FOTO: JOAKIM S. ENGER

Sjokoladefondant… Det er noe av det beste jeg vet! Oppskriften finner dere HER.

Vil dere lese saken i botrend.no så finner dere den her.

Ha en strålende fredag alle sammen!!!

Klem Anine

0 Comments

 1. Kristina

  Du ser smashing ut,med eller uten dobbelthake

 2. Såpass må det vær- syns du ser fantastisk ut ! 🙂

 3. Du ser kjempe fresh og fornøyd ut, flotte bilder av deg 🙂 God helg 🙂

 4. Alexandra Holm

  Synes du ser helt smashing ut!! 🙂
  Kjolen du har på deg var kjempe kul, hvor er den fra?

  Klem Alexandra

  1. villavonkrogh

   Tusen takk. 🙂 Den er fra Gestuz, superdigg!

 5. Gi deg a:-) Du ser jo helt stunning ut!! Ler så jeg griner av kommentarene din da:-)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *