Kondis, hva er det?

God onsdag dere! Jeg sitter hos frisøren min på HÅR og nyter en kaffekopp. En tvungen pust i bakken, så her sitter jeg og gjesper. 🙂

I morges fikk jeg en avbestilling på en interiørveiledning, så da dro jeg på meg den lite flatrende treningstightsen og dro på trening. Prosjekt kondis sto på menyen i dag, noe jeg i grunn hater BIG time! Jeg løp intervaller og var i grunn overrasket over hvor greit det gikk helt til jeg kom på at jeg ikke hadde spist frokost og var lei av mølla. Da var det bare å hoppe av etter 30 min og pakke sammen. Jaja, bedre lykke neste gang Anine. Skulle ønske jeg eeeelsket å løpe. Hvordan kommer man dit egentlig? Hvis noen har noen gode tips så del gjerne! Jeg trenger å bli løpende glad… Det er noe dritt å ha kondis som en 99 år gammel dame i en alder av 34. Ikkje bra!

IMG_1254


coofee

Hei hvor det går, nå skal kuren skylles ut her og så skal extensions på igjen. 🙂 Ny farge og nytt hår, hurra!

Vi blogges plutselig! Ha en fin dag videre. ♥

Klem Anine

0 Comments

  1. Cecilie T

    Jeg synes alltid de første løpeturene er noe dritt. Så kommer det seg og man merker at man blir sterkere og klarer fortere og fortere for hver gang. Plutselig er man skikkelig imponert over seg selv og over hvor fort du klarte å springe nå nettopp. Jøss! Og så er man avhengig 😉
    Det skal sies at jeg liker ikke særlig å løpe på tredemøller. Liker å løpe i skogen og få frisk luft og se på alle fine fargene i naturen. Føler meg fri da og er et helt annet menneske etterpå. Har liksom klarnet opp i tankene og fått litt sunnere perspektiv på ting 🙂
    Men som sagt. De første turene er verst. Så kommer det seg 🙂

  2. 30 Min med intervaller er jo nok det! 🙂 Litt styrke etterpå så har du hatt en god økt!

  3. Visste du at alle faktisk kan bli glad i å løpe? En må nok bare omstille hodet litt og tenke seg som en løper og friskus, ja så blir man det faktisk etter ei stund. Fake it until you make it! For meg har langturer i marka vært mitt friminutt der tanker og planer får fri flyt. Jeg løper også intervaller både i bakker ute og på mølla, og dette kan en få ganske kick av faktisk når man merker hvor stor effekt det har på formen. Prøv ulike intervaller minst en gang i uka, få etterhvert et “eierforhold” til de og lat som du er litt proff, det blir litt kulere for en selv, ha ha. Invester gjerne i ei pulsklokke for å pushe deg selv. Jeg heier på deg Anine!!! God løpetur 😉 Heleneknip

  4. Vil anbefale 30/30 intervallene, umulig å bli lei siden tiden går så fort og formen stiger raskt! Går utpå å løpe raskt 30sek for så å stå oppå selve rammen på mølla i 30 sekunder. Gjenta så mange fanger du vil 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *