Fredde ble lurt!

Morn morn! Sovet godt? 🙂

Det siste halve døgnet har jeg holdt Fredde for narr. Jeg fikk nemlig blomster på døra i går av magasinet Hageliv, koselig det! 🙂 Når Fredde spurte meg om hvem jeg hadde fått de av så sa jeg bare at det var en hemmelig beundrer, noe han gikk fem på. – Ja, du er jo så flørtete så det forundrer meg ikke. Hvem tror du det er? Så ga jeg han et par navn mens jeg holdt på å knekke sammen innvendig. Så siden han kom jeg fra jobb i går har jeg holdt han for narr.

Fint det kjære! Du er overraskende lettlurt må jeg si.

Fikk litt vondt av han så i morges så fotalte jeg sannheten så han skulle slippe å gå irritere seg noe lenger. Morsomt med lettlurte folk gitt!

image__cc3153f1cfca9b85ce5e902977ffa2a6image__146c5bae2db36019dd60dd3cc2e35bb1image__d7547121c850597c9cfc53e7421a2da4

Da skal Fredde selge dette fantastiske huset i Sjøvollbukta i dag, jeg skal på to foto og så skal vi pakke bilen og dra til fjells. Beitostølen here we come!

sjøvoll2

Lillesøsters bolig kommer for salg i dag også, så bilder og link til finnannonsen kommer senere i dag. 🙂

Følg meg gjerne på Snapchat hvis dere vil, aninevonkrogh.

Deilig lasagne oppskrift kommer i løpet av helgen også, men hvis dere er fysen på noe søtt og godt bør dere sjekke ut DENNE oppskriften. NAAAAAM sier jeg bare!

Ha en fin fredag dere! 🙂

Stoooor klem fra meg

Foto: Andreas Spinnangr Wiig

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *