LILLESØSTERS HUS TIL SALGS

Tjoheisann sa! Her kommer bilder fra lillesøsters hus på Auli i Nes. Jeg har selvfølgelig hjulpet henne med stylingen. Både hun, megler og jeg er fornøyde med bildene, så nå gjenstår det bare å se hvordan dette går. Bra går jeg ut i fra! 🙂 Hun har jo valgt en SUUPERGOD megler i Proa Lillestrøm, Håvard Bjerke. Kollegaen til Fredde. Han har ikke noe særlig press på seg… 😉 Neida.

ikea kjøkken boligstyling gråttbolistyling anine von krogh 1 boligstyling anine von krogh 7boligstyling anine von krogh 3boligstyling anine von krogh 4styling aninebolistyling anine von krogh 2bodbyn kjøkken kitchen ikea styling anine badboligstyling anine von krogh 5boligstyling anine von krogh 6styling

Koselig? 🙂 For å se fler bilder kan dere se på finnannonsen HER.

GOD helg!

Klem Anine

0 Comments

  1. Lise Ø. Bahr

    Hej i Norge.

    Det lyder spændende med hussalget – i det hele taget. Jeg følger det gerne. Har selv via Flensburg og BAHR slægten (via Haderslev (Aastrupgaard) i Sønderjylland nær grænsen ved Kruså/Tønder), med von Krogh aner i Norge selv…..og en del kendte fornemme slægter i Tyskland mm også – der har en gammel slægtsbog trykt i Bremen omkring 1924 , ca. 100 sider på Gotisk, og kommer ofte forskellige destinationer tit til Norge – selvfølgelig ! Ha det hyg´ligt så længe….

    Håber i kender Von Krogh slægtens historie også i Danmark og Tyskland ? med udspring i Sverige også – naturligvis.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *