LONDON TIPS MED KIDS

Halloen dere! Da er jeg en tur hjemom for å hive i meg lunsj. Dagene til både Fredde og meg er hektiske om dagen, i går kommenterte han at vi var som et gammelt ektepar da vi gikk i seng 21.30. Sånn er i blant. 🙂 Heldigvis.

Tenkte jeg skulle dele noen bilder fra London med dere, ja og et par tips selvfølgelig!

Vi startet fredagen med å stå opp klokken 4, vi duret opp til Gardis og spiste frokost der. Vel fremme i London, første shoppingstopp var Victoria’s Secret. Bikinis to mummy! Jippi! Etter litt shopping trasket vi bort til Sketch for lunsj. Vi hadde desverre på litt for casual outfit for å spise inne i det grønne rommet, så vi spiste i naborommet i stedet. Pytt pytt! Vi fikk da værtfall gå gjennom det grønne og det rosa rommet for et aldri så lite toalettbesøk. Kuleste dossen ever! Sjekk taket og ikke minst “eggene” som toalettene er inne i.

sketh london

For å ikke snakke om hun bak til høyre… 🙂 Lættis!

sketch london toilet

One americano please.

sketchsketch2TSJ_Sketch_London_The_Glade_Bar_Restaurant_05gallery_2

Trappa på Vicoria’s Secret er helt RÅ! I glass. Ønsker meg en slik en… Fredde synes også denne butikken var fin. Merkelig, han så jo ikke på noe annet enn skjermene med lettkledde digge damer… 🙂

victorias secret london

Rett over gata for Sketch fant vi leketøysbutikken Hamleys. Emma var i himmelriket! FOR en fantastisk butikk.

hamleys london

Disney store var også poppis. 🙂

disneydisney store

På kvelden spiste vi på Momo som ligger inn en sidegate fra Regent Street. En av våre favoritter i London. Marrokansk mat, mmm. Så himla godt!

IMG_1805

Lørdag morgen dro vi til Notting Hill og markedet i Portobello road. Emma goflet i seg cupcake fra Hummingbird bakery mens vi tittet på markedet i strålende sol. Etter marked dro vi til Covent Garden. Vi spiste helt nydelig sushi på Sticks’n’Sushi før vi løp bort til Mamma Mia musikalen som forøvrig var turens høydepunkt!

stick'n sushilondon door palace

Vi fikk gjort en hel del, kost oss veldig. Emma synes det var deilig med litt alenetid med oss, men savnet lillesøster litt. Bare litt. 🙂

London er herlig! Spesielt når det er det fint vær. Fler som elsker London?

Da må jeg ut på jobb igjen jeg. Blir sent i dag også gitt. 🙂

Ønsker dere alle en FIN torsdag!

Stor klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *