PLANS & PARTY

God kveld dere. Har dere hatt en fin dag?

Da har jeg sunket godt ned i sofaen etter en innholdsrik søndag. Digg!

Jeg hadde to interiørveiledninger i formiddag, så en liten treningsøkt før vi fikk besøk av jubilanten, mamma og svigermor. Vi har vært ute i finværet, grillet, drukket masse kaffe og skravlet. Herlig med sånne dager som i dag! Grillsesongen er herved åpnet! Jeg har også funnet ut at jeg skal plante peoner i hagen, er ikke de bare de vakreste blomstene i verden? Jo, det er de. 🙂

PEONESPEONER

Håper dere har hatt en nydelig dag dere også!

Nå skal jeg jeg invitere til årets sommerfest jeg, det blir gøy! 🙂 Og så blir det vel tidlig kvelden, som vanlig… Søvn må man ha!

Ha en fin kveld videre dere! Vi blogges i morgen. 

Klem Anine

1 Comment

  1. Pioner er kjempe lekre, plantet en for noen år tilbake og den er blitt mega stor og fin når den blomstrer 🙂 Du vil ikke angre om du planter pioner. Ha en nydelig mandag 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *