Supersunne havremuffins

Heisann dere!

Det er fler av dere som har spurt om oppskriften på havremuffinsene med blåbær som jeg la ut på Snapchat her om dagen. Nå har det seg slik at jeg følger Fitfocuse sitt “fit på 30 dager” program med trening og kosthold. Den dama er helt rå på gode, sunne og ikke minst enkle oppskrifter. Disse powermuffinsene er himla gode! Bildet er lånt fra hennes blogg som dere kan se HER. Direkte link inn til powermuffinsene. Emma og Malla likte disse de også. Supert alternativ til brødskiva!

Følg meg gjerne på Snap, aninevonkrogh.

havremuffins

Fortsatt GOD søndag!

1 Comment

  1. Jeg følger også programmet 🙂 Eller, jeg var så heldig å bli med på fitcamp. Du må prøve kickstartvaflene også. Helt nydelige!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *