Gjest hos NRK

Heisann! God kveld dere.

Da har jeg nettopp sunget natta viser og nusset Emmagull god natt. Det har vært en meget innholdsrik dag. Har vært gjest hos Trygdekontoret på NRK, noe jeg i grunn var litt nervøs for. Ja, dere leste rett. Jeg, nervøs. 🙂 Det skjer det. Men det gikk fint! 🙂 Kommer på tv 27. april. Gruer meg bittelitt…

trygdekontoret nrk

Nå skal det pakkes. Venezia i morgen. JIPPIIIII!!! Gleder meg som en unge. Noen solfylte dager uten noen planer, bare loffe rundt og leie kjæresten min. Love is in the air… 😉

Håper dere har hatt en fin dag dere også!

Vi blogges fra Italia.

Arrivederci!

Klem Anine

2 Comments

  1. Hvor er øredobbene fra?? Nyydelige!

    1. villavonkrogh

      HM, er gamle. 🙂 hender de har noe fint gitt. Takk.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *