Let’s make out Fredde!

Yo peeps! Har dere hatt en fin start på dagen? Jeg kan meddele at her er stemningen god, vi er jo toss alt på vei til Venezia! Og det på riktig dag! 😉 Vi skal leve luksuslivet på dette flotte hotellet noen dager. Dyrke kjærligheten som man ellers i en travel hverdag skyver litt til side. Fredde har overgått seg selv på julegave nå altså, stor applaus til han!

Jeg har hatt lyst til å reise til Venezia i en evighet, så nå føler jeg meg som verdens heldigste. Sommerfugler i magen. Kamera er med, så jeg lover noen fine blogginnlegg fra turen. Følg meg gjerne på Snapchat også hvis dere vil, aninevonkrogh. 

the-gritti-palace4

Er det noen som har noen Venezia tips? Vi tar de gledelig i mot, har nemlig ikke planlagt noen ting… 🙂 Annet enn å være kjærester.

GOD onsdag dere!!!!

Klem Anine

7 Comments

 1. Siv Therese Hauge Hatlebakk

  Hei! Der er det så fint der!! Gå de litt vill i de fine små gatene,kos dere med vin & ost på bryggekanten, spis verdens beste tiramisu på kafe & selvsagt en tur med gondol

 2. Siv Therese Hauge Hatlebakk

  Hei! Der er det så fint !! Gå dere litt vill i de fine små gatene,kos dere med vin & ost på bryggekanten, spis verdens beste tiramisu på kafe & selvsagt en tur med gondol

 3. Så utrolig deilig, kos dere på tur som kjærester 🙂

 4. Fine blogginnlegg fra deg for tiden:-) Drømmer også om Venezia og Roma… Vært rundt ellers i Italia, men har noe igjen… kos dere, og nå kjentes det brått rart å kommentere til fremmed.. 🙂

 5. Så deilig, skulle gjerne vært der igjen selv 😉 Et tips i fht. mat, som jeg opplever er litt vel “turistpreget over alt” i Venesia… Ved det siste stoppestedet til fergen som går over til Murano (altså på Veneziasiden), så ligger det en restaurant som overgår klart alle de andre vi har spist på. Mener den er “umulig” å overse, er vel knappest bare den der. Ligger helt ved stoppestedet. (Hadde den to etasjer? …litt usikker på det.)
  Ellers er Murano fint å få med seg. Lido ikke så mye på denne tiden av året.
  Kos dere maks 😉

 6. Inger Johanne

  Jeg forelsket meg helt i Venezia første gang jeg var der.. Da var det sommer og knapt en ledig meter pga alle turistene. Vi dro tilbake neste sommer, og jeg gikk ut tidlig på morningen og fikk sett byen før alle andre var kommet dit. Fotomotivene i kø.. Det er “noe” med den byen.. De vakre broene.. Spise lunch på Markusplassen, se på livet rundt.. Se på fotografering av brudepar og se på folk som legger seg ned på plassen for å mate duene..(!).. Nyt, og kos dere masse. Hilsen Inger Johanne

  1. villavonkrogh

   Vakrere sted skal man lete lenger etter. Fantastisk!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *