De lykkelige dagene…

God morgen godtfolk!!! 🙂 I dag er jeg SÅ glad! Solen skinner, ungene er friske, vi har masse jobb og livet smiler. Jeg sa det til Fredde i morges, hvor heldige er ikke vi? Jeg er så lykkelig. For meg er det viktig å vise takknemlighet og gi av meg selv. Både til mine nærmeste og til dere som leser bloggen. Når dere blogglesere kommer bort til meg og sier hei blir jeg så innmari glad og varm om hjertet. Og i det siste har det skjedd mange ganger. Tusen takk dere! Og ja, jeg blir veldig glad for kommentarer også. 🙂

I dag startet jeg dagen med å få jentene i barnehage og skole relativt tidlig så jeg fikk meg en liten løpetur her på Konglungen før jobb. Er det ikke idyllisk her?

spirabukta asker IMG_2271

Fin start på dagen… Dagens jobb er å være med på to fotograferinger. En i Sandvika og en i Vollen. En rolig dag på jobb, det passer meg godt etter gårsdagens turbodag. 🙂

Hva er deres planer i dag? Noen fler som skal ut i sola?

Ønsker dere alle en fantastisk dag! Kjenn på de positive sidene i livet og gi noen dere er glad i en ekstra takknemlighetsklem.

Stooor takknemlighetsklem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *