Fredde, jeg flytter!

GOOOO MORGEN FOLKENS!

Her i Villa von Krogh sover både voff, tre barn og Fredde, mens jeg derimot! Jeg hoppet opp av senga tidlig for å drikke kaffe og blogge litt i ro og fred.

Dagen i dag blir ikke veldig ulik en vanlig søndag her i huset. Først er det trening, så får vi besøk. 🙂

Her om dagen bladde jeg gjennom Vakre hjem sitt hyttemagasin, veldig fint forresten! Og som alltid hadde mine kjære kollegaer Annette og Christian Thorsbye laget en magisk reportasje som jeg ble veldig inspirert av. De har brukt mye grønt, gult, hvitt og trehvitt. Utrolig delikat! Er det et sted jeg finner masse inspo så er det hos de. Jeg har såååå tenkt til å flytte inn her en gang i sommer. Annette, jeg kommer på vinos! 🙂

introbilde-58-14-55-4

Annette og Christian har mange før og etter prosjekter på bloggen sin. Anbefaler alle å titte innom de! Bloggen heter Annette & Christian – at the farm.

7-39-1

Annette er en racer på å sy, så jeg skal høre med henne om hun kan sy nye kjøkkengardiner til meg. Det trengs sårt… 🙂

Hva er planen deres i dag da? Min er nå å få i meg noe mat før jeg skal gå opp til Asker og trene med Soroush. Nei, jeg har ikke mistet lappen… Men prøver på å miste julerullen. 😉

Søndagsklem Anine

Foto: Annette Thorsbye

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *