Noe så koselig… #smelt

God ettermiddag! Fin søndag så langt? Håper det! Her SNØR det!?!?!!! Jaja…

Jeg har fått gjort en hel del i dag, gått en times tur til treninga, trent en time med pt’n min, vært hjemme hos rådyrene og plukket hvitveis, vasket over gulvene og kjørt Emma til en venninne. I like it! Turbomamma er i gang igjen.

Lenge siden jeg har knipset bilder av kjøkkenet nå, så da gjorde jeg likeså godt det. Jeg har freshet opp med en turkis og hvit Pappeina på gulvet. Den er kjøpt hos Xponella i Asker for de av dere som lurer på det. Ble ganske så fint synes jeg, hva synes dere?

kjøkken kitchen sigdal herregårdpappelina

Da jeg var i skogen i sted sto det to søte rådyr bare ti meter unna meg, de er jo bare hællandussen! De er ikke redde heller vettu, bare stod der og tittet på meg lenge. Koselig. 🙂

Får barndomsminner når jeg plukker blomster. Jeg var en sånn plukke blomster til mamma da jeg var litta. Var dere?

hvitveis 3villa von krogh kjøkken sigdal pappelina skjellampeduggblå jotun kjøkken interiorhvitveis

Nå kommer straks mamma og pappa. Rekker jeg en tur innom dusjen mon tro? Mulig det er lurt…

Ha en fortsatt FIN søndag dere!!!

Klem A

2 Comments

  1. Anne Mette Sangnæs

    Hei, hva heter fargen på kjøkken veggen din?

    1. villavonkrogh

      Hei, det er Duggblå fra Jotun.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *