Kjære Anine på 15 år

Jeg vet at du har verdens laveste selvtillitt og verdens undergang er like rundt hjørnet hver gang du får et nei av foreldrene dine.

Vel, 19 år etter så har en del forandret seg. Heldigvis.

Du gråter deg i søvn fordi pappa nekter deg å kjøpe 15 cm høye Buffalo sko. Livet er over. Hvordan i alle dager skal du kunne være en av de kule uten de monsterskoene på føttene liksom? Uff, du blender ikke helt inn med omgivelsene. Noe så fælt. Du vil jo ikke skille deg ut i sko fra den lokale skobutikken, du vil jo ikke være annerledes. Du vil være som alle andre. Og det noe så inderlig også det.

Tro det eller ei, 19 år senere så elsker du annerledes! Og tro meg, du VIL skille deg ut. Du vil ikke kjøpe det alle andre har. Ikke har du råd til det heller, så det som var nei fra mamma og pappa er nå nei fra deg selv. Selv om vennene dine har sykt mye lekkert som koster en formue så trenger ikke du å ha det samme. Du er kul på din egen måte!

Det er ikke like lett i voksen alder heller, det å godta at man ikke er mangemillioner som kan kjøpe seg alt man vil. Det er jo det du tror om foreldrene dine, at de er rike og bare kan dra kortet. Well, breaking news! Sånn funker det ikke. Som voksen så kommer du til å ønske deg fine ting, akkuratt som nå, men du vil forstå at det absolutt ikke er nødvendig og at verden ikke går under av at du får et nei fra deg selv. Du kommer heller ikke til å gråte deg selv i søvn fordi du ikke har like kule ting som vennene dine.

Du kommer faktisk til å klare deg helt fint med det du har. Og du er kul på din egen måte. 😉

Klem fra Anine på 34 år

anine von krogh villa von krogh

2 Comments

  1. Christina

    Du er fin du..❤️ Hilsen ei som ville veldig gjerne være venn med 16 år gamle Anine fordi hun var super KUL!! ❤️

  2. Så herlig innlegg! Tenk om vi hadde visst da vi var 15 at det “ville ordne seg til slutt” Ha en fin kveld!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *