Gjest hos Trygdekontoret

God morgen dere! Klokken er 5.55 og mor har rukket et aldri så lite bad med duftlys på si. Hva skjedde med å våkne tidlig liksom? Fra å være så trøtt som en strømpe i en ukes tid til å ha tonnevis av energi. Jeg har begynt å gå til en utrolig dyktig fyr i Asker som blant annet behandler meg for hormonforstyrrelser. Nevnte i en bistening at jeg var så sliten på onsdag og etter det har jeg vært i overraskende god form. Halleluja! I går var jeg på trening fra klokka 8-9, gikk en halvannentimens tur rundt Sognsvann og hadde nok energi til å ta en treningsøkt til på kvelden om jeg hadde prioritert det. Prioriterte jeg Emma i stedet? Jepp. 🙂

I går kveld var jeg gjest hos Trygdekontoret på NRK. Jeg har ikke rukket å se det enda, men det er lagt ut på nett for de av dere som vil se det. Evt så går det i reprise i kveld på NRK3.

Skjermbilde 2016-04-29 kl. 06.00.55trygdekontoret nrk

Vil dere se episoden kan dere trykke dere inn HER. 

Nå skal jeg nyte roen en times tid før resten av huset våkner til liv. Deilig!

Ha en suuuper fredag alle sammen!!!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *