Tur igjen! Hurra!!! #baluba

God torsdag! Da er jeg hjemom for å få i meg frokost. Det har gått slag i slag i dag, så har verken rukket å spise eller drikke. Da blir det ekstra godt med mat! Har havremuffins med blåbær i ovnen, nam!

Om en uke så drar vi en snartur til Marbella med gode venner. Jeg gleder meg skikkelig! God mat, hyggelig selskap og masse god vin. Juhu! Og Nikki beach, jippi! Det blir baluba… 🙂 Blir nok ikke mye tid til å henge i hengekøya med boka gitt, det får vi spare til juli. 

hengekøyemarbella leilighet leiemarbella leilighet leie terrasse

Vi pusset opp i fjor med fargene Sjøsmaragd og Skumring i stua, det ble så sommerlig og fresht. Soverommet vårt er også malt, men det har jeg ikke noe godt bilde av. Skal ta noen nye neste helg. 🙂 Vi leier ut leiligheten vår når vi ikke er der selv, finnannonsen ser dere HER. 

marbella sjøsmaragdapartment marbella puerto banusleilighet-marbella-3mistral-beach-marbella

Ingenting er bedre enn sol og sommer! Som vi koser oss i Puerto Banus… Det er livet det.

Nei, man får vel jobbe litt igjen da. I ettermiddag skal hverken Fredde eller jeg jobbe, det er jo helt utrolig. 🙂 Skal bare nyte det fine været og jentene. Digg! På tide å gjøre seg ferdig med dagens jobb.

Håper dere får en digg etetrmiddag dere også! Så blogges vi sånn plutselig…

Solskinnssklem Anine

4 Comments

 1. Student1

  Spent og nysgjerrig på tid det blir trukket vinner av konkurransen

  1. villavonkrogh

   Hvilken tenkte du på?

   1. Student1

    Den med Right price tiles 🙂

 2. Hadde vært supert om du ville laget en guide fra Marbella 🙂 Hvilke restauranter du kan anbefale, shopping og hva ungene liker å gjøre

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *