Supriiiiise!

God lørdag godtfolk! 

Skal si det var ei frøken som måpte da hun så seg selv i avisen i morges. Vi tok nemlig bilde av Emma i bunad for noen uker siden uten å si hva vi skulle bruke det til. Hun har lenge hatt lyst til å være “motemodell” for jobben til Fredde siden venninna hennes er det, så nå fikk hun ønske sitt oppfyllt. 🙂 17. mai jente i finstasen sin. ♥

emma 17 maiproaktiv 17. mai

Dagen i dag skal vi bruke til å bare kose oss. Vi får lunsjgjester, så skal det handles inn til pinsen, deretter skal vi på grattis med nytt hus besøk og så skal vi ut å spise på Hanami. Herlighet for en herlig dag dette blir! 🙂

Hva er deres planer for dagen? 

Jeg lagde forresten er skikkelig god fiksegrateng i går som kommer på bloggen om noen timer. Så kunne det friste med god gammaldags husmannskost bør dere prøve den. 🙂

Da får vel mor gjøre klart til lunsj her.

Gledelig lørdag alle sammen!

Klem A

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *