Dette ble så bra! #utstillinger

God torsdag morgen godtfolk! Håper dere har hatt en nydelig pinse og en flott 17. mai! Her har det vært litt stille, bokstavelig talt. Jeg har vært syk noen dager, det begynte i forrige uke, men ble selvfølgelig værre etter byturen på lørdag. Har nesten ikke stemme, så har visket i noen dager nå. Behagelig for Fredde da… 🙂 Eller kanskje ikke?

Jeg har jo tilgode å vise dere utstillingene jeg lagde for Right Price Tiles i den nye butikken deres på Hvam. Dette har vært et skikkelig morsomt prosjekt! Og jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet. Det er lov. 😉

right price tiles utstilling

Favoritten min er den grønne utstillingen med de fine glaserte grønne flisene med “trefliser” til. Tema er “Wooden glam”. De grønne flisene heter Devon Olive 7,5 x 30 cm og ligger på 399,90,- pr kvm. De kommer i mange farger, både blanke og matte. De turkise er også til å bli gal av! 

tilesgreen tilesutstillin fiskebensmønster fliser

Mamma og pappa kom en tur for å se på utstillingene våres, og det passet jo bra. Anine var jo ikke helt ferdig, så helt topp at my handyman nr 2 kom innom.

utstilling rpt

I denne utstillingen har jeg brukt de samme flisene som i den grønne, men her er det lagt i halv stens forbant. Dette er Devon Super White Matt 7,5×30 cm med en lys grå fug. Gulvflisene er Cursa Crema 40×40 cm. “Servantskapet” er murt opp med lecablokker og pusset med murpuss. Passer fint å sette inn et skap eller skuffeseksjon. Håndklehengeren er et tre jeg har klipt til og satt fast i gulvet.

bad bath

Hva synes dere? 🙂

Nå er det vel på tide å få mini i dagis og komme meg på jobb.

Ha en FIN dag alle sammen!

Klem Anine

1 Comment

  1. Gratulerer, så lekre utstillinger. Du er kjempeflink, og det er fullt lovlig å si at du er fornøyd selv. Den grønne var lekker og ny, men jeg ville nok likevel valgt den hvite. Der var det så orginale løsninger, og det liker jeg. Dessuten tror jeg at jeg ville bli lei av den grønne etterhvert. Men som sagt, begge var lekre!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *