Helt avkledd?

God morgen alle sammen! 

I dag har jeg endelig tid til å sette meg ned med bloggen igjen. Vi har hatt feberkid hele helgen, så hun har nærmest bodd på fanget mitt. Lillegull. ♥ Så det har gått litt is kan man si… 🙂 Når matlysten er dårlig har barna alltids lyst på is, pussig det der. “Malla, vil du ha is?” -“DA!” (ja på Mallas språk)

Hva har dere gjort i helgen da? Vi rakk en tur til Krukkegården og fikk kjøpt fine krukker til de nye palmene våres. Gleder meg til å vise dere de! De er råe! Men planen om beising utgikk med det dårlige været som kom. Men nå dere! Nå kan Fredde få beise ferdig, for denne uka skal visstnok bli konge! Mine søte små Sonny Angels har tatt seg en tur på Villa Beach og det har jeg tenkt til også. Dog muligens ikke SÅ avkledd… 😉 Denne kroppen trenger SOOOL!

angels

Elsker å pynte med skjell og sand om sommeren, sanda er kjøpt hos Moodies i Asker (Riviera Maison). Bruker dere sand i lyktene og fatene deres?

Senere i dag kommer oppskrift til en fantastisk rett for alle som elsker sjømat. Bare gled dere!!! 🙂

Nå skal jeg dra til Båtsø og hente en styling, så er det trening. Juhu! Hei hvor det går!

Ønsker alle en STRÅLENDE dag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *