Exciting!!!

Goood onsdag dere! Den siste uka har vært meget spesiell, har rett og slett vært litt frustrerende. Men nå er ting i orden igjen og jeg har spennende tider i møte. Dere skal selvfølgelig få vite hva mitt nye prosjekt er om ikke lenge! 🙂

Ellers om dagen så fyker jeg rundt i de nye sandalene mine fra Farmhouse design. Folk stopper meg på gata og spør hvor de fra, så tydelig at mange synes de er fine. Dette er mitt tredje par, jeg nærmest bor i disse hele sommeren. De er veldig gode! Jeg har kjøpt mine hos Moodies, men de er å finne flere steder rundt om i Norges langstrakte land.

farmhouse sandaler

Er alt bra med dere om dagen da? Håper det! Vi skal arrangere den årlige sommerfesten vår om et par uker, så her er forberedelsene i full gang. I dag får vi tak på utestua, resten av brosteinen i oppkjørselen blir lagt, søppelskuret blir beiset og hagen skal lukes av fru von Krogh. Møkkajobb! Hva man ikke gjør for en finere gressplen… 🙂

Sommerfesten er i grunn genial, for da får man shinet opp både ute og inne. 🙂

Nei dere, da skal mor få på seg joggeskoa før hun må på jobb. Aldri feil å starte dagen med en liten tur i skauen!

Ha en SUPER dag alle sammen!!!

Bamseklem Anine

9 Comments

 1. Rååå stilige 🙂 Pynter opp et jeans antrekk til hverdags, tommel opp for de assa 🙂

 2. Glemte jo helt å spørre om du vet om de har flere igjen på Moodies i Asker ? ( og ca pris hadde vært kjekt også )

 3. Nyyyydelige sko – nettopp bestilt meg et par (pga deg) på nettsidene deres! Ha en nydelig dag videre!

  1. villavonkrogh

   Du kommer til å elske de! 🙂

 4. Hei, hvilken nettbutikk kan man bestille fra?

  1. villavonkrogh

   Søk på Farmhouse design så finner du sikkert en nettbutikk. 🙂

 5. Synnøve

  Kjempefine! Har du både de flate og de med hel? I så fall, er de høye behagelige på foten?

  1. villavonkrogh

   Jeg har bare de lave. 🙂

 6. Blir spennende å høre mer:)
  Hvor er den kjempefine shortsen du hadde på snap fra?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *