Du ser alltid så fresh ut du! Eeeh, nei….

Nå er jo jeg ei jåle, og jeg får høre titt og ofte “du ser alltid så fresh ut”. Tenkte jeg skulle legge den påstanden død en gang for alle. Jeg ser laaangt ifra alltid fresh ut. Jeg går ofte ut uten sminke, og jeg loffer rundt i både pysj og hårkur på senteret uten at jeg bryr meg noe videre om det. Å hige etter å se fresh ut hele tiden har jeg lagt fra meg for lengst selv om jeg føler meg mest vel når jeg har freshet meg opp. Men noen ganger er ufresh helt konge, og i dag er en sånn dag. Håret har blitt guloransj. Etter en samtale med frisøren min sa hun at det skyldes svangerskapet. “Jeg har ikke noe ledig tid i dag Anine”. Nei, det haster ikke SÅ fælt. Guloransj passer bra til ufresh så det går for noen dager til. Ikke er jeg i form til å legge an på Fredde heller, så det passer i grunn bra med guloransjt hår. 

ufresh

Det er befriende å være ufresh i blant! 🙂

Hopp i komfy klær og kos dere ufreshe dere også!

Klem A

4 Comments

 1. Jeg er gravid i uke 12, og min fargede kalde ettervekst har blitt RØDAKTIG, så det er tydelig at den graviditeten spiller inn på dette her. Aldri vært et problem før, haha. Føler meg så UFRESH, men skal heldigvis til frisøren på tirsdag 🙂

 2. Jeanett thunestvedt

  Heihei,
  Har et spørsmål angående muren i stuen din.
  Har du behandlet den med noe spesielt? Har en stygg rød gammel mur ved peisen i stuajeg godt kunne tenkt meg samme finish som din på. Kan du dele hvordan fremkomt måte du har brukt?
  Tusen takk for svar

 3. Du ser rimelig fresh ut når du er ufresh også da 😉

 4. Ingrid G. Bjørklimark

  Hei, hva heter fargen du har på veggene i gangen? 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *