Fredde the drunk idiot!

TJOHEI DERE! Alt bra med folket? Jeg har vært nede for telling hele uka. Som dere vet hadde vi sommerfest forrige lørdag og det har tatt på for mor. Både uka i forveien med all forberedning og selve lørdagen med 76 gjester hvor jeg var i seng 04.30, det ble for mye for meg. Ikke rart jeg har vært nærmest sengeliggende i en uke. 🙁

Festen var en suksess den, men det er klart det er litt kjedelig å være preggis på en dag som den. Værtfall når du prøver å legge deg kl 02.00 og ikke får sove grunnet festen utenfor. Jeg tok bilen i 04 draget og kjørte opp til Vettre Hotel, men der tok det tid å få rom… Så jeg kjørte hjem igjen og la meg på rommet til Maudee, ikke snakk om at jeg skulle dele rom med Fredde the drunk idiot. Vi klarte å være venner helt til jeg ba han skru ned musikken i 02 tiden, da var jeg vistnok skikkelig egoistisk. Siste gang jeg er edru på fest med han for å si det sånn! 🙂 Det hjelper sikkert lite at jeg er hormonella om dagen også. Muuuulig jeg overreagerer bittelitt, men det innrømmer jeg jo selvfølgelig ikke ovenfor han. 

SOMMERFEST 2016

Jeg lagde forresten en vellykket punsj som fikk ben å gå på. Oppskriften får dere her:

  • 5 l rosévin
  • 2,5 l bris
  • mynte og sitronmelisse
  • 4 dl sukker, kok opp i litt vann så du får en sukkerlake
  • ananas i biter
  • isbiter

Til oss preggisene lagde jeg en med bris, ananasjuice, sitron, mynte og jordbær.

I går var første dagen denne uka jeg følte meg i god form. Digg! Godt festen er over og det er ferie. Nå drar vi snart tre uker til Marbella. Gleder meg SÅ mye! 🙂

Men først er det to selskaper jeg må bake til. Butikken neste!

Ha en suuuper lørdag dere! Og ja, vi er venner igjen… 🙂

Klem Anine

3 Comments

  1. Godt du er tilbake Anine 🙂 God helg til deg og dine 🙂

  2. Ser ut til at derr gir alt på disse festene! Råkult Synes det er så kjekt å lese bloggen din for du er så erlig. Du viser at livet er slik som de fleste har det, å det er topp å lese Dere er knall. Håper vi får en nærmere titt på hjemmelagede utemøbler God ferie

  3. Vi får ha preggismedfebruarbaby-treff på solkysten da

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *