Lille venn, du er i våres hjerter for alltid

Torsdag morgen 9.30. Fredrik og jeg går inn til jordmor spente på om vi kan få vite kjønnet på babyen vår. Jordmor finner babyen vår og jeg får et gledesukk inni meg og sier høyt hællandussen. Det tar ikke mange sekundene før jordmor sier at noe er galt. Jeg lukket øynene og så ikke baby noe mer. Tårene trillet og jeg klemte hånden til Fredrik hardt. Det var siste gang jeg så deg lille venn. Nå er du englebarnet vårt. ♥

Jordmor fortalte oss at baby hadde et kromosomfeil og ikke var levedyktig. Det var veldig sykt.

Når vi kom hjem så fikk jeg trøst av Malla. Det er ikke ofte hun sitter rolig på fanget og koser midt på dagen, men da gjorde hun det. Et par timer senere kom Emma hjem og hennes første spørsmål var, blir det gutt eller jente? Så måtte vi fortelle henne at baby var syk og hjertet hadde sluttet å slå. Da knakk jeg sammen.

De siste dagene har vært veldig vonde, men dere har faktisk gjort det bedre for meg. Jeg har aldri opplevd slik varme i hele mitt liv, så jeg har felt noen takknemlighetstårer på grunn av dere. Jeg sa det til Fredrik i går at jeg må ha verdens beste lesere. Dere betyr veldig mye for meg. Tusen hjertelig takk for at dere viser omtanke og deler av dere med deres historier. ♥ Dere er unike.

IMG_4344

Vi vil alltid ha deg i hjertene våres, lille venn.

48 Comments

 1. ❤️

 2. Føler så med dere. Vi lesere elsker vel dere for hvordan dere deler med oss. Dere er så jordnære å viser oss at vi er alle ganske like, dere er ikke bare et bilde på at alt er glans her i livet. Håper virkelig dere kommer dere gjennom tiden etter dette med de to flotte jentene dere har og hverandre❤️

 3. Birgitte

  <3

 4. Stooor klem til dere ❤️

 5. Silje Iren

  ❤️

 6. ❤️

 7. ❤️

 8. ❤Varme tanker til dere alle.

 9. ❤️

 10. Cecilie T

  Hvil i fred lille venn ❤

 11. Kari-Anne

  Varme tanker og klemmer til dere❤️❤️

 12. Dette gjør så utrolig vondt å lese 🙁 Tenker masse på dere! Er selv prøver om dagen og dette er min største frykt som gravid. Hadde dere vært på UL tidligere og sett et bankene hjerte? Kunne de si når lillehjertet hadde sluttet å slå? Og hva slags kromosonfeil kan ses på UL så tidlig? Beklager om jeg stiller mange spørsmål, men er som sagt såååå nervøs for slike ting 🙁 Ta godt vare på hverandre i denne tunge tiden, og jeg er sikker på at dere blir velsignet med enda et lite hjerte snart <3 Mange varme og postive tanker sendes deres vei!

 13. Varme tanker til deg og dine ❤️

 14. ❤️

 15. ❤❤

 16. Mange varme tanker sendes ❤️ Livet er så skjørt, ta tiden til hjelp.. Livet er en reise. Hva som venter bak neste sving, vet bare den som går videre.

 17. Henriette

  ❤️

 18. <3

 19. Tenker på dere, og tenner et lys for lille englevennen ❤️

 20. ❤️

 21. Så trist, varme tanker til dere

 22. Tenker på dere❤️ Himmelen har fått en ny stjerne ⭐️

 23. Du er unik som deler også. Tusen takk.
  Har tre ( nå store jenter). Mellom nr to og tre var jeg fire og en halv mnd på vei. Ting hadde gjort til at vi fikk ekstrem sen ultralyd. Begynte og blø en dag og ting gikk ikke som vi ønsket. (Fosteret hadde ikke utviklet seg som det skulle.) Fant trøst i de to flotte jentene vi hadde og tenkte dette går greit. Hadde også en spontan abort før nr en og det var ikke like lett. Vi var heldige og fikk tredjemann en stund etterpå. Sorgen kan snu. Gled deg over de to flotte dere har selv om det er tungt nå. Tenker på dere.

 24. Kjære Anine, jeg møtte deg via meglerhuset da vi skulle selge leiligheten vår for 6 år siden. det var noe ved deg som gjorde at jeg husket deg og navnet ditt (tro meg, å huske navnet til noen erfor meg stort :). Du hadde en “godhet” som jeg ikke finner like ofte hos mennesker i dag. Jeg kom over bloggen din helt tilfeldig og leser den med smilet rundt munnen. Du har inspirert meg så mange ganger til å gøre både store og små forandringer både i huset, men også som person. På jakt etter ny inspirasjon kom jeg innom bloggen din i går leste jeg hva som har skjedd 🙁 Nå har jeg felt noen tårer mens jeg har lest det siste innleget. Jeg unner ingen å oppleve det dere har opplevd men aller minst deg/dere. Jeg håper du finner styrke i dine nærmeste til å komme over sjokket og at du tar deg tid til å sørge over tapet av bittelille <3. Jeg ønsker deg alt godt videre, så håper jeg å kunne følge deg i mange år fremover, på godt og vondt, stor trøsteklem fra Aida

 25. ❤️

 26. Henriette

  Dere har opplevd noe av det værste en familie kan gjennomgå, men sammen er dere sterke. Deres stjerneskudd våker over dere fra englehimmelen

 27. ❤️

 28. ❤️

 29. ❤️❤️❤️

 30. Fantastisk at du deler og snakker om dette tema som blir altfor lite snakket om. Jeg opplevde det på akkurat samme måte som deg for bare noen måneder siden. Kom på ultralyd i uke 13 og fikk akkurat samme beskjed som deg. Føler så med dere nå.
  Ta godt vare på hverandre og håper dere finner trøst i de to flotte jentene dere har.

 31. Sov godt lille venn❤️ Føler med dere, og har dessverre opplevd dette selv flere ganger. Det gjør så vondt, så vondt…ta vare på hverandre i tiden fremover❤️

 32. Cathrine

 33. Trist på deres vegne. Du er sterk, men nå er det også lov å vise seg sårbar og svak. Håper dere tar godt vare på hverandre i tiden som kommer, med masse raushet og minne en selv på at man kanskje sørger ulikt.. Gode ønsker videre..

 34. Birgitte

  Jeg er verken fast leser av bloggen din eller har kommentert før, men det forrige innlegget ditt traff meg rett i hjertet, og det gjorde egentlig dette også. Har opplevd det samme som deg flere ganger, og synes du er tøff som deler dette. Føler så vanvittig med deg, vet hvor hjerteskjærende vondt det er og at ingen ord kan trøste. Livet blir aldri det samme, men vit at det blir bedre etterhvert og at du kommer ut sterkere på den andre siden. For oss tok det fire år og flere englebarn før vi endelig fikk vår etterlengtede “tredjemann”. Jeg håper at, om dere ønsker det, dere snart får oppleve et nytt svangerskap som ender i et sprell levende barn. Vår minstemann er verdens beste hjerteplaster!
  Ta vare på deg selv og hverandre!
  Varme klemmer fra en annen englemamma

 35. Min dypeste medfølelse til fine deg, Anine ❤️

 36. Varme tanker til dere ❤️Ta vare på hverandre ❤️

 37. Så utrolig trist. Ta godt vare på hverandre❤️

 38. Miriann H. Urlandå

  ❤Føler så med dere, ta godt vare på hverandre.

 39. Anita Gulstad

  trist å lese om det lille hjertet som ikke slår mer. Carola synger en nydelig sang om kjærligheten til barna som aldri ble født; “Jag vill alltid älska.” Finn den på youtube!
  Jeg flyttet til Texas for 5 år siden, og du ble med også hit.

 40. Masse kjærlighet sendes til dere <3

 41. ❤Klem❤

 42. Klem❤️

 43. Sender deg en stor klem! <3

 44. Cathrine

  Så trist❤️ Varme tanker til dere❤️

 45. Elisabeth

  Det er sjeldent jeg lar sånt gå skikkelig inn på meg, som ikke er mor eller aldri har vært gravid, men nå gråter jeg. Og mye. På jobb. For deg, og for familien din. Du er ufattelig sterk, og du deler dette på en grasiøs og jordnær måte. Det skal du ha takk for.

  <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *