Jeg er helt fra meg av GLEDE!

Tjoheisann folkens! Da var jammen meg ullbuksa på! #8 grader og vått på Konglungen i dag. Er sommeren over mon tro? Håper virkelig ikke det! Greit nok at jeg har mye å glede meg til i høst, men det får da være måte på hvor tidlig den skal dukke opp 🙂 Siden sist har vi hatt vann i kjelleren og jeg har vært syk med feber og forkjølelse. Med andre ord, noen reale møkkadager. Men i dag er det jobb igjen, hurra for det!!! Emmagull skal få være med meg på jobb, koselig med litt selskap.

Nå blir det to uker med så mye jobb som mulig, så stikker jeg fra furet værbitt noen dager. Papsen og jeg skal nemlig til Kina!!! Vi skal på shoppingtur, og jeg gleder meg bare noe VANVITTIG mye! 😉 Gleder meg som en liten unge som skal få reise til syden for første gang! Sånn jeg må hoppe fordi jeg er så glad gleder meg!

peon

Vil dere se bilder fra forrige Kina tur? Trykk HER.

Spennende tider i møte…

Men før morroa starter må det jobbes litt gitt. Vi blogges plutselig!

FIN onsdag alle sammen!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *