Trøbbel i propellen!

God morgen dere! Her i huset er det en helt normal søndags morgen. Malla har dekorert fjeset og bordet med yoghurt, Emma bader, Fredde prøver å lage egg Benedict og jeg koser meg med dagens beste kaffekopp. Herlig! I dag skal vi til Fetsund, bursdag for niesen min. Og så skal vi en tur i skauen med Copper og the kids. “Ble ikke helt bra, litt liten kjele tror jeg” Jada Fredrik, skyld på kjelen du… 🙂

I helgen har vi vært på Hvalstrand festivalen, veldig gøy! I går tok vi med “gjengen” på båten, ankret opp utenfor Hvalstrand. Merket plutselig at båten drev litt vel mye og etter en liten sjekk fant Fredde ut at han hadde fått tauet i propellen. Kjempebra! Heldige Mr Falck fikk vist frem sine ferdigheter under vann og klare å løsne på tauet. Ikke værst! 🙂

kaffe coffee

En fin helg så langt… 🙂 Hva har dere gjort? Fler som har vært på festival?

Jeg gleder meg til uka som kommer jeg. Skal en liten tur til Kina da vettu! 🙂 Det blir SÅ gøy!!! Skal blant annet kjøpe inn disse putene, vil dere kjøpe så mail meg på interiorglede@gmail.com

Vi blogges siden dere! Ha en FIN søndag!!!

Klem Anine

1 Comment

  1. Cecilie T

    Hehe fantastisk!
    Er på kjøkkenet selv og prøvd å lage pannekaker uten oppskrift. Gikk ikke så veldig bra. Hørt om scrambled pancakes før? Haha
    Ha en finfin søndag vakre du

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *