Høstens vakreste farger

Goood morning! Sovet søtt? Her tasset en viss morgenfugl inn på soverommet klokken 5.16. Mikken våken, sa hun. Så da var det bare å våkne da.

I dag blir nok en travel dag. Skal blant annet til en kunde som skal male og da passer det jo perfekt at Lady har lansert nye farger. De av dere som har fulgt meg en stund vet kanskje at yndlingsfargen min er grønn. Og disse grønnfargene er sukkertøy i mine øyne. Green Marble er en dyp og varm farge som jeg må male ett eller annet sted. (Sorry Fredde, men nå skal det males om igjen) Evergreen er også bare fantastisk. Velvet Grey er en dyp gråbrun nyanse, mens Cashmere er en grålig sennepsgul farge som er verdt å ta en titt på. Fler av fargene ser dere på hjemmesiden deres HER.

JOTUN GREEN MARBLEGREEN MARBLE

Deilige farger! Deilig dag! NYT den!

Klem Anine

Snapchat, aninevonkrogh

1 Comment

  1. Har Green Marble på soverommet, elsker den 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *