Se så bra det ble! Før og etter…

Hei og GOD tirsdag🙂 Tenkte jeg skulle vise dere noen før og etter bilder av huset i Heggedal som jeg stylet forrige uke.

En gjenganger når man tar bilder av tomme rom så ser det ofte mye større ut på foto enn hva det er i virkeligheten. Når man har møblert så får man noe å måle dybde med, dermed ser man bedre hvordan størrelsen er. Og så blir ikke de som kommer på visning skuffet over at det ser mindre ut i virkeligheten. Å legge ut umøblerte hjem burde vært forbudt! 🙂 Ikke minst så ser det SÅ mye mer innbydene ut…

Mesteparten av møblene og interiøret er fra Xponella som jeg samarbeider med. En superkul butikk i Asker sentrum!

boligstyling 6boligstyling 4boligstyling 73566459_1-bboligstyling 5

Serviettene er mine fra Zara Home. Sjekk den kule katusen fra HAY! Den ønsker jeg meg.

boligstyling 2boligstyling for salg 3566446_1-bboligstyling 832_kjøkken_2 3566462_1-b35_bad_1boligstyling 11boligstyling 13566448_1-bbloigstyling 324_detalj_stue_3bad detaljbad boligstylingBOLIGSTyling 10

Da er det bare å starte dagen! I dag har jeg fri, sykt digg!!! Skal bare kose meg og trene. Hva er deres planer i dag?

Uansett hva de er så håper jeg dere får en fin tirsdag! 🙂

Stor klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *