Og du venter nummer tre ser jeg! Eeeh, nei…

God onsdag! Du skjønner du bare har å pelle deg på trening når du blir spurt om du venter nummer tre… 🙂

På lørdag fikk jeg den slengt i trynet, – og en til på vei ser jeg?

Eeeeh, nei. Det er altså ikke alle forunt å få flat mage etter graviditet, og jeg er medlem i den klubben! Og det er faktisk helt greit. Men når den buler ut såpass at jeg får spørsmål om jeg er preggis, ja da er det bare å ta seg sammen. Så på lørdag tok jeg meg en løpetur, mandag tok jeg meg en løpetur, i går trente jeg styrke med PT min og i dag skal det løpes litt igjen. Jeg skal aldri bli spurt om jeg er gravid igjen! Aldri. 🙂 Den magen skal BORT!

gym

Jeg tok det med smil, hva annet kan man gjøre liksom? Det ble humor ut av det på treninga i går også… Flott at jeg kan bidra til at andre har det gøy! 😉

Dere kan se deler av reningen min på snapchat hvis dere vil, aninevonkrogh.

Da får jeg sæla på og komme i gang med dagens jobb!

Vi blogges!!!

Klem fra meg

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *